Dipilih, dipilih, dipiliiihhh…..

Sekarang mau posting jualan lagi aaah hehehe….

Mamana Felice sekarang terima orderan paket buat manye/sebulanan bayi/fullmonth baby/one month baby dan goodiebags buat ultah.
Kebanyakan barangnya personalized jadi kudu order min. 2 weeks in advance supaya barangnya bisa siap tepat pada waktunya.
Harga bisa disesuaikan dengan budget masing2 kok 😀

So.. langsung aja contoh2nya dipajang yaah…
Buat para orang tua yang lagi hamil ato barusan lahiran, silakan order, kalo gak order awass!!! Wakakak… Becandaaaaa….
Silakan… Dipilih, dipilih, dipiliiiihhh…..

Untuk info lebih lanjut silakan klik http://mychyara.wordpress.com


26 sets
1pc rattan basket with personalized basket liner
1 set of personalized dinner set (plate, bowl, and mug)
1pc personalized sport towel
1pc plush toy
1 personalized glass jar of marshmallows
1 personalized glass jar of candies
1pc chocolate bar (provided by Gyuri’s mom) with personalized wrapper
3pcs red eggs with personalized tags
3pcs kue mangkok (provided by Gyuri’s mom) with personalized tag
1 baby announcement card


25 sets
1 personalized wooden box
1 2R frame with personalized picture
1 personalized sport towel

11 sets
1 25x25cm box
1 personalized bear
1 4R size wooden frame with announcement card
2 chocolate bar with personalized wrapper
2 glass jars of cookies
2 red eggs
packed with tulle bag

39 sets
1 personalized bear
1 chocolate bar with personalized wrapper
1 tube of cookies
2 red eggs
packed with tulle bag

130 sets
1 personalized wooden box
1 personalized bear
1 personalized towel
1 wooden frame with announcement card
1 chocolate bar with personalized wrapper
2 red eggs
packed with tulle bag



Advertisements

27 thoughts on “Dipilih, dipilih, dipiliiihhh…..

  1. wuiii bagus2 amat!!! paling suka ama yang pertama yang ada set piring yang personalized itu. keren abissss… 😀

    kalo kita masih di indo sih pasti mesen ama lu dah. hehe

    • ˚°•τнάик•”̮•γόύ•◦˚
      Mau order buat anak ke3?
      ˚°•н̲̣̣̣̥îђîђî•”̮•н̣̣̣̝̇̇̇îђîђî•”̮•◦˚ *kabuurrr*

    • ˚°•τнάик•”̮•γόύ•◦˚ yah, yen 😀
      Jadi iklan berjalan nih ˚°•н̲̣̣̣̥îђîђî•”̮•н̣̣̣̝̇̇̇îђîђî•”̮•◦˚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s