analyze your name

Lagi cari-cari nama buat my baby eh… nemu website untuk analisa nama.
Nyoba beberapa nama kok yah ada benernya.
Believe it or not loh…

Ini hasil analisa nama gue…

  • Although this name creates an interest in the deeper aspects of life, we emphasize that it limits self-expression and friendly congeniality with a moody disposition. (emang agak moody sih gue… apalagi kalo laper n ngantuk hehehe….)
  • This name, when combined with the last name, can frustrate happiness, contentment, and success, as well as cause health weaknesses in the heart, lungs and bronchial area. (bener. waktu kecil pernah sakit kuning jadi sampe skrg gak boleh kecapekan. kalo kecapekan langsung lemes n demam. gue alergi yang bikin gue gampang pilek, batuk, dan asma.)
  • This name gives you a clever, quick, analytical mind, but you suffer with a great deal of self-consciousness, lack of confidence, and much aloneness because of misunderstandings. (ada benernya. waktu kuliah dulu pernah jadi asdos akuntansi sih hehehe… jadi boleh dikategorikan sbg clever dong yah. gak PD banget deh gue ini. laki gue aja suka gak kuat ngadepin ke-gakPD-an gue hehehe…)
  • Your idealistic and sensitive nature gives you a deep appreciation for the finer things of life and a strong desire to be of service to humanity. (wanda deh…)
  • There are times when you experience inner turbulence at your inability to say what you mean. (iya sih… kadang bingung mau ngomong apa…)
  • It is far easier for you t
    Advertisements
  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s